Jag. Kan. Inte. Andas. HAHAHAHA

http://29.media.tumblr.com/tumblr_lpvh4cp14f1qbazc2o1_500.jpg

En kort liten saga.

Det var en gång en boll. Bollen var inte glad. Han låg i sin säng och tänkte på livet när han kom på vad han skulle göra för att bli glad igen.
Han studsade ur sängen och fortsatte mot bollens akvarium, där hans roliga fisk alltid simmade runt. De brukade leka med varandra, leka olika lekar som kurragömma och tagen. Men när han kom fram till akvariumet såg han till sin förskräckelse att fisken låg på rygg och flöt i vattnet. Han skakade till akvariumet och tänkte att han kanske bara retades med honom, men tydligen inte. Hans finaste fisk var död.
Då gick han mot köket samtidigt som han såg en skygga krypa över golvet, det var en läskig spindel. Den här dagen kunde inte bli värre. Han hatade spindlar. Men han vågade inte döda dem. Han skyndade sig till köket och öppnade kylskåpet. Han ville så gärna ha ett glas med juice, men det var såklart slut. Då vände han sig om och såg en mörk boll med röra ögon. En vampyrflickaboll var det. Och hon var vacker. Flickan bet honom vid sidan av örat och han kände hur ögonen blev röda.
Nu var han glad! Han hade hittat sin blivande fru, behövde ingen juice, och spindeln kunde han stirra sönder med de röda ögonen. Då kom han på en sak. Fisken kunde inte ha varit död länge, för han hade tittat till den fem minuter tidigare. Då studsade han mot akvariumet och drog åt sig fisken. Det här var hans blivande juice! Han klämde ut blodet ur den och hällde ner det i resten av vattnet, Han hade skapat egen blandjuice! Han drack och drack. Snart kom flickan och började dricka också. När juicen var slut släckte bollen lyset och bollen och flickan kramades hela dagen lång.
Snipp snapp snut, så var sagan slut!

RSS 2.0