Till Ada

Här kommer engelska glosorna:
forge                          convict                           content 
baffled                       abandon                         fence
terrified                      appear                           examine
soil                            decaying                         investigate
punishment                 revenge                         frighten

Picknick!

Hejsan!
I torsdags så var min familj på en liten utflykt. Vi for inte så långt men vi hade med oss middag så vi åt där. Vi hittade ett fint ställe och det var jätteskönt väder.
I går så for vi till ett ställe ( jag vet inte vad det heter, men det var nära havet) och åt där. Vi hade med morikan och gjorde tacos. Och till efterrätt åt vi halloncupcakes som var jättegoda!
Det var allt för den här gången!

Som sagt...

Precis som Minna sa så var vi i stan igår. Det började med att någon, som har ett namn som börjar A och slutar på DA, läste fel på busstidtabellen och sa att bussen gick 9.45 men det slutade med att vi väntade tills bussen kom 10.35. När vi kom in till stan så gick vi på lite sko- och klädaffärer och åt lite glass och så. Det var jättevarmt och soligt. Jag hittade två blusar som jag blev kär i, en klänning som jag ska ha på skolavslutningen och ett linne. Det var rätt så bra gjort av mig för jag brukar inte handla så mycket (typ ingenting). Men jag kan iaf säga att vi hade väldigt kul igår!!

Staaaan

Igår var jag, Ada, Malin och Amanda i stan, det var kul. Jag hade bestämt mig för att jag skulle ha köpt mycket när jag kom hem, men jag hittade  ingenting...  Till slut kom jag hem med t stycken linnen och ett par solglasögon :) 

Kram // Minna

grattis till alexander rybak också som ockå fyllde 24 år igår


grattis robert pattison i efterskot !!


:)Jag och Manda hoppade och tog kort idag. Jag fixade till en av bilderna. Och ta inte bilden för seriöst :p

sol!!

Idag va det så himmla skönt !!! va på statoil med sara ,ada och amanda och köppte årets första mjukglass;D och det va väldigt gott kan jag lova ;) och när vi kom ut va det så himmla vart i en hörna !! för det var igen vind där ! tjit va det va skönt! hoppas att det komer att fortsätta va så här varmt länge nu !

recept

hej :) håller på med en egen receptbok med saker som jag tycker låter gott:) någon som har ett bra recept?:)

bejarn


sisst vi va hemma i norge


vill bara ha sommar nu !

hej !;)
nu vill jag verkligen ha sommar !! är less på det kalla vädret och att det inte finns några löv i träden ! men dom kommer väl snart ! i vecka skulle det ju också bli varmare .:) fast det finns mycket att göra  nu.Jag och mamma har typ krattat hela gården på 2 dagar för vårat grös börjar att bli grön snart . härligt! :) och imorgon ska jag till skolan . känns facktiskt ganska skönt att gå till skolan man har typ missat anska mycket när man är typ sjuk stup i ett ett tag är man bättre sen är man sämre :/ så jag har missat 2 prov som jag ska göra i veckan. i morgon ska jag göra engelska provet och på onsdag ska jag göra metta provet sen vill pappa att jag ska förja med han till stockholm på onsdag få se om jag följer med eller inte ;)


Vita blåsippor

Hej!!
Nu har nästan all snö smält bort från gräsmattan och vårblommorna har kommit. På vår tomt så växer det scilla, vårstjärna, krokus, snödroppar, vitsippor, blåsippor och vita blåsippor... Vita blåsippor är väl inte så jättevanliga men de finns tydligen hos oss iaf. Jag hade tänkt lägga in en bild på dem men jag lyckades inte få någon bra bild så det blev inget... Vi har också en julros och det är tänkt att den ska blomma på vintern men den blommar nu istället.
Det verkar inte som om det kommer att komma mer snö men jag hoppas ändå att det kommer att snöa på skolavslutningen!! Och sen hoppas jag att det snöar på midsommarafton också, men jag blir nog nöjd om det ösregnar istället!

Jahapp

Hej, nu har jag gått och blivit sjuk... Jag har typ 38 grader... tråkigt...    

// Minna


RSS 2.0