trött....

hej
nu har jag åkt skidor :) det va ganska sköt att åka skidor . Men det gick ganska trökgt  för det va inte så jätte många som hade åkt där då...det gick typ inte att skejta ...elle jo det gick men det gick väldigt trögt.Men om man körde kalsikt så gick det ganska bra :)
ha det bra ;)

hahah..

Jag känner mig så duktig har ändrat min blogg yey.. =) gå in på www.youknowmi.devote.se NU!!!!! haha =)

annars e det bara bra för mig sitter å lysnar på musik och tar det lungt =) kollar på malins "dagens snygging" fast om jag ska vara ärlig så är det typ en som har varit "snygg" bra jobbat gumman.. haha aja / *kram*


HJÄLP!!

på onsdag har vi musik och då ska jag välja en låt som jag tycker är bra . men jag vet inte vilken jag ska ta ... någon som har någon bra låt som du kan tipsa om ????

ronald keating

skit bra album , tycker jag igallafal;)

SOL!!!!!

vad ska man behöva göra för att få ligga på en strand och njuta?

naglar .

hejsan :)
nu har jag målat naglarna :) bruckar typ göra det en gång varanand månad . hehe .. men nu har jag gjort det så :) man kan ju inte göra så mycket idag ...så men jag kanske ,kanske far ut i skidspåret ikväll :) om det inte blir kallare och om det blåser mer så åker jag ioch pappa ut ..
ha det bra ;)

dagens snygging

björn gustavsson ;)

vad skulle du välja ?

vad skulle du välja om du fick något av det här i födelsedags present?

-en hellt egen bil.

-ett eget hus med städpersonal

-få  hur mycket kläder du ville i ett halv år.

-få åka jorden runt .

-eller få göra ett eget progra som bara handlar om dej .

 
sej bara vad du skulle villa ha av det där inte för att det kommer göra så att du får det ,men ändå .

snö....

nu får det faktiskt räka med snö!!! antingen så blåser det eller så är det så himmla kallt att man måste va inne hella dagen .... kan inte det bara va typ 4- och solit ute ..... så att man kan va ute och åka skidor och m,m .

brownies!!!

värdens godaste kaka!!!;D

hasse på pricken

det ser ut som hasse !!!;P jävla skit stövel

robinson

såg just på robison !!!!! hasse fan dra åt helvete XP du va fan inte någon värdig vinnare !!!
jimmy det va du som skulle vinna !! och sanna skulle okcå va en finnalist !! men absolut inte hasse!! om man får 3 shanser !så är man inte värdig att vinna ! jimmy fick ju inte direkt 3 canser !  så varför ska hasse få det? vad har han gjort för att förtjäna att vinna?

stan

hejsan :)
nu ska jag fara till stan och hämmta pappas bil och sen vet jag inte vart vi ska ...men det får vi se då;)
själv hoppas jag att vi ska till H,M för jag såg ett ganska snyggt linne ;) som jag hoppas på att få.. men vi får se;)hej svejs

äntligen kan jag börja spela på dej igen ..

min gitar har typ varit ostämd jätte länge ..:( och jag kan inte stämma gitarer;/ och det har inte varit roligt att spela på en gitar som läter som en krata... men nu så ska han stämmas ;)

fredags mys

gott i gott....

toppen

toppen av ett berg ;) bilden är tagen utanför tärnaby;)

slalom!!!

hallo:)
den här dagen va kall!! asså det  va så jävla kallt ute man hål typ på att frysa ihjäl.... men om det blir varmare imorgon så kanske jag och ada fara och åka slalom:) som är skit kul !! men det är inte så kul om man fryser när man åker :/ så hoppas på mer värme !!!


hogwarts

bästa skolan för hewor och trollkarar ;)

dagens snygging

johnny depp:)

anskikts mask ...

hejsan :)
den här dagen va bra :) för att först på morgonen så va jag insnöad så jag missa en lektion . sen kom  till skolan va det språkval ,sen va det bild :) och sen svenka ... sen va det lunch :) och en ganska lång lunch för att engelskan ut gick ;D så va på statoil och köpte godis;) sen va vi vid biblan . Sen va det elevensval:) och vi skulle göra masker ... ada och sara gjorde en mask på mej .. och det va ganska äkligt med allt vacks .... men när plasten kom så va det inte så äkligt :) sat med en mask och skrek typ;S hehe det ända som va dåligt va typ att man va ganska äklig i ansiktet efter åt...;) men,men

öga ;)

Här är en bild som jag redigerade nyss ;)
 
kram alla där ute i vintervädret! :) // minna

Snyggaste 6 pack ever


mysig väg hem från stan :)

iganska gammal bild ... och iinte en så bra kamera . men det va väldigt mysigt när man sat i bussen på väg hem :)

snöstorm!!!!

hej :)
det är SÅ drygt att ha snöstorm!!!man kan ju inte va ute och göra någonting;/ asså vintern är typ bara till för en sak och det är ,att åka slalom och skidor :) men det går ju inte nu när det äe snöstorm :/ men den skulle inte va så länge ,som tur är. så man kan kanske ta sej en runda i spåret på fredag om det inte är snöstorm.

värdens sötaste gulle unge<3


dagens snygging


hemavan /tärnaby :)


längdskidor!!!!

heej :)
idag åkte vi skidor i skolan . och det va skit kul sen va det ganska bra snö :) men när skolan va slut for jag till skid spåret och åkte ett halvt varv . hehe kanske såg lite konstig ut.... för jag hade min väska över huvudet och sen hade jag skid fodralet knytet över magen X) va ganska drygt att åka skidor med det ... men det gick :)
men det blir nog ingen skid åkning imorgon:( för att det skulle ju bli snöstorm och då är det ju inte så roligt att åka skidor... men skulle jag välja mellan slalom och längdskidor ,så väljer jag nog slalom :) längtar verkligen till slalom backen ....
kram :)

vet inte varför jag lägger upp den här bilden ... men ,men


CRAZY

jag blir gallen !!!! jag orkar inte venat !!! på att eclipse och att pirates of the caribien ska komma ut!!! det är jobbigt:/ men det kanske blir roligare att kolle på filmen om man har ventat på den ..jag vet inte ... men kanske.


alexander rybak = dagens snygging


skidor

heej:)
idag for jag på intersport med mamma och pappa för att köpa nya skidor .efter som vi har skidor i skolan på måndag ;) men när vi kom hem och jag skulle prova skidorna så funkar dom typ inte :( den där saken där fram som man sätter fast pjäksan på ... den funka typ inte för min sko låsna från skidan typ 100 gånger ... Så imorgan måste vi in till intersport och lämna tillbaka dom ..

dagens sötis


let`s danse

 Ikväll är det let`s danse ;) skulle villa veta vilka dinna favoriter var ?Och vem som ska åka ut ikväll?:)

statoil


kallt...

hej:)
den här dagen va ganska dryg ... men man överlever ;) sennär vi hade slutat så gick vi till statoil och jag köpte godis:) men det va så kallt! fast jag trode inte att det skulle va så.. kallt. men men
imorgon är en ny dag;)


michael jackson i 3D

hej !!
 fick presic höra att michael jackson ska uppträda i 3D i london !! det hade varit skit kul att se det!!


teeeee......

ska ta en kopp te sen går jag och lägger mej :) god natt

dagens snygging

chace crawford

torsdag

hejsan:)
den här dagen va facktiskt ganska ba för att va en torsdag . elevensval va väl ganska bra ;) haha hade ju bra underhållning;) haha ! sen borde jag verkligen fara in till stan och köpa en kamera till datorn !
kram

sommar

bilden är tagen vid saltströmmen i norge ganska nära bodö;) saknar verkligen det här stället....

as bra låtar!!

Här är två jätte bra låtar!! hehe, eller?? jag diggar dom iaf!

http://www.youtube.com/watch?v=ZLDEfysyPDo

http://www.youtube.com/watch?v=KsZEJqdqwPc


asså, det är värt å kolla!! hehe :P

Mohaha

Kolla in här, och svara gärna på frågan!♥

dagens snygging


is kallt

hejsan :)
asså den här dagen har jag hatat sen jag började på skärgårds men nu tycker jag att måndagar inte är så farligt för vi har ju typ bara 2 men långa lektioner... det som va bra idag va att träslöjden utgick:D så jag slutatde tidigare .. så efter skolan gick jag hem och det är typ 4 kilometer  men jag brukar inte alltid gå hem men nu va det för att jag bara vill hem . men att  komma hem va väl ganska kyllit för allt va kallt ...
kram :)


kina:)

hhehe jag vill ha KINA MAT!!!!!

måndag...

hej imorgon är det mondag och det betyder skola.... men måndag är inte den värsta dagen ,det är torsdag !!
då är det typ miljoner lektioner och sen är det lunch ganska sent.. har inte så mycket att skriva direkt men ,men .


pannacotta riktigt gott


dagens snygging


dagens snygging


Pannacotta

hej :)
det va skit skönt att åka skidor det ändå problemet va att det blåste jätte mycket när vi skulle hem :/
och ikväll ska jag äta lax och potatis och till efter fätt tänckte jag för första gången prova att göra pannacotta ,som vi ska äta när robinson börjar. ha det bra :)

ska ut och åka skidor :)

hej:)
nu ska jag ut och åka skidor på isen :) har inte åkt skidor på typ 1000 årX) men det ska nog gå:)
mamma ska också gå på skidorna och pappa kör skotern ;) ska helsa på några som vi känner som har stuga på en ö :) så vi ses sen måste skynad oss så att det inte hinner bli så mörkt innan vi är frame så ha det bra;)

Vinter

Hej alla glada läsare! som malin sa, var vi ute igår, och jag ångrade att jag inte tog med mig kameran! Vi gick förbi jätte många fina bilder... Och jag älskar när träden är frostiga! Här kommer en bild sen förra året som jag hittade idag :)

Ha det as bra! // Minna

saknar norge....


turkisk peppar!

hej:)
idag har jag gåt runt typ hela holmsund,med minna och sara vi va typ vid riketsal och sen gick vi till konsum sen gick vi till sandvik och sen gick vi till baka till skärgårds;) va ganska skönt att va ute .
sen har jag lärt mej att om man äter för mycket turkisk peppar så får man ont i munen ..;/
trevlig helg ;)

morgon

hej .
har typ inget att skriva men ändå... ska snart fara till skolan :/ första lektionen är typ språkval och det är så DRYKT!!!! ;( men det är inte en så lång lektion så man överlever igallafal;) 
kram

dagens snygging


hallå!!

hej !
den här dagen har typ varit lång!!! fast ganska rolig ;) jag och ada skickade en massa crazy sms X) och sen hade vi lite dålig humorX) haha !! sen hade vi ju elevens val ... och det va den drygaste lektionen någon sin!! jag håll typ på att somna hella tiden !! sen har jag lärt mej idag att om man fryser så kan man äta turkisk peppar !!;) då blir man varm.

kram


min sötaste sötnos<3


första elevensval på vårterminen:)

hej:)
idag har jag lärt mej att jag inte ska gå i klackar i skolan i gallafal inte 2 dagar i rad .. jag hade så ont i min häl innan skolan va slut .Så gissa om det var skönt att ta på sej plata skor sen ..;) .Idag fick vi följa vårt nya schema som jag tycker är ganska okej igallafal :) och imorgon har vi elevens val för första gången den här terminen :) föra terminen hade jag samma som jag har nu men då va jag typ alldrig där..:P men nu har jag det igen och då kommer jag nog att gå på det ;)
kram malin ;)

jordgubbar.. va så länge sen jag åt det ...


rihanna


Här har vi kändisen Rihanna! Fakta:
född: 8 februari 1988
bor:barbados
familj:Mamma & Pappa, två yngre bröder Rorrey & Rajad
längd: 170 cm
föreblider: Beyoncé, Whitney Houston och Mariah Carey
Hon slog igenom med låten Pon de replay år 2005.
Nu är hon känd över hela världen och har jätte många fans. :)



kram kram :)

dagens snygging!!!



http://api.ning.com/files/m5Oz83PUhcg*huRZv12uOLFTcXaW7LTqUTCgQhzN6RU9TplF1tyMz5Rr24gKi*VWPgnL965q*DN5ELxf28STp6NXNRFfZ11q/pattinsonC091202.jpg

Home

http://theladyofshadows.ca/Dragonpics/dragon018.jpg
Nu har jag kommit hem från skogen. Nu när det var mörkt var jag bara tvungen att flyga lite. Och gud vad häftigt! Haha det var lite svårt i början. Men efter ett tag, när man kunde det så asså guuud!! Fort gick det också. När jag dök så gick det hur fort som helst!
Nu ska jag försöka hitta ett ställe och sova på.
Lägger mig väl i hallen. Där är typ bara där jag får plats.

Hejdå

Haha nu tror väl ni typ att jag inte har nåt liv. XD
Sitter här och skriver att jag är en drake.
Men annars har jag inget att skriva, så ni får står ut med detta.

Dragon

http://theladyofshadows.ca/Dragonpics/dragon018.jpg

Ungefär såhär ser jag ut idag, fast svart.
Och ca 10 m när jag står på alla fyra och sträcker lite extra på huvet.
Och jag kan säga att det inte är lätt att skriva precis. Måste skriva med klorna, och dom är inte så små. Plus att dom bara glider.
Nu måste jag dra mig till skogen så ingen ser mig. Fast det blir inte lätt att ta sig dit, kan ju inte flyga iaf. Fast jag kan ju gå, och sen sudda ut spåren med svansen. Smart! ;p

Hejdå♥

Lady gaga

Hej, det är jag som är lady gaga!!!!
 fame monster 
Jag har en ny skiva, fame monster! med låtarna:
bad romance
Alejandro
Monster
Speechless
Dance i the dark
Telephone (ft. beyoncé)
So happy i could die
Teeth

Kram

Monkey

Hej hej
Japp då kör vi igång då..
Idag är jag en liten apa. Jag ser ut som Pippis apa ni vet, Herr Nilsson. :] Bilder
Ganska kul att vara så liten så man kan gömma sig överallt och skrämma lillebror ;)
Lite synd bara att jag inte kan prata, jag kan ju skriva men lillbrorsan kan ju inte läsa. Men mamma översätter och så. :)
Nu ska jag gå. Hejdå

Martin Morning

Hej hej.
Jag skriver inte har så ofta precis som ni kanske har märkt..
Och jag har fått en idé som gör att jag kanske ska skriva lite orftare. Men den är lite crazyvarning! Haha XD
Jag ska varje dag vara en annan person om ni fattar? XD Typ som Martin Morning. Han vaknar upp i olika skepnader varje morgon.
Så imorgon när jag skriver kanske jag är en.. vad vet jag, typ en gris XD

Vi får se hur det går.. Hejdå

grattis love<3

hej idag håll jag på att frysa i hjäl!!! jag gick bara ut och in från bilen ... och jag frös så  mycket!!! Och jag är så tröt på vintern .... fast jag vill typ ut och åka skidor och köra skoter men det går ju typ inte när det är så kalt ute:(
sen har jag varit och firat love min syrras barn som fyllde 1 år idag ;) hehe komer inte på något mer att skriva så hej då


Rusultatet av att man har tråkigt är följande:



Haha jag vet att att den är as ful och jaa. XD
Fult redigerad också..

Kramkram

HAHAHA...

Jag såg filmen Ghostbusters på tv:n för nån dag sen och jag höll på att skratta ihjäl mig när demonhundarna kom!! Dem sprang så himla naturligt och var så fint animerade!Och sen när Marshmallowmannen kom på slutet höll jag på att skratta ihjäl mig igen! Marshmallowmannen såg "väldigt" skräckinjagande ut!! Hahaha...

RSS 2.0