sjuk :/

Nu har jag gått och blivit dunderförkyld. Har typ as ont i halsen, hostar och är trött och har astma...  Sen blire väl en film? jag har tråkigt så jag får väl hitta på nåt snart. Har bara typ 30 sidor kvar i första boken i serien systrar i jeans. Dom är bra! Eller i alla fall den första för dom andra har jag inte läst. Man kan tro att den är lite barnslig i början men den blir bara bättre och bättre. Kanske ska läsa lite i den... Här kommer en liten bild ;)


Ha det bra // Minna  :)

Tråkigt!!

Jag har tråkigt... tränar till engelska provet imorgon. Det är väldigt kallt här, typ 30 minus. Det här var ett väldigt värt inlägg men klaga inte :P

Till Sara

Bilderna är inte så stora. Men jag hoppas du ser vad det står.



Orkade inte vända på dom. ;)

heej

jag har as tråkit !!! det är fint väder och jag är sjuk !:( fast jag kan kanske åka till skolan imorgon .Men där är man typ bara inne .... men det som är bra är att det snart är sportlov!:D och efter sportlovet går vi bara i 3 veckor !;) sen är det posk!längtar typ as mycket till posken !! för  sen i början av maj så åker jag till norge !!! :D längtar så himla mycket !!! det är det som är bra med våren att allt ligger framför en !!! och att sommaren snart kommer !!och  det är väl snart dages att komma till stan !... har inte varit på stan på drygt 3 månader nu !!! :O sen vil jag ha en ny mobil ..efter som min har börjat dampa!:/ men får väl använda den så länge som den går ;)


dagens snygging

David beckham

hello

varför måste det va så kallt??? man kan ju inte göra något typ !!! det är ju inte så smart att åka skidor om det är kallt ! där jag bor nu är det exagt 22- ute !! men fryser typ ihjäl!! hehe .. men snön är väl snart borta så;)och idag så hade jag så klat försitning !!!:( hatar det !!! men ,men sen skulle jag låsa upp åt ada men då råka jag typ låsa in mej själv ute också;/ hehe .
kram


dagens snygging


utgår

hej . idag så ut gick våran första lektion så skolan började kl 9.20 . sen så hade vi språkval som alltid är lika dryg..... Sen skulle vi ha bild men den utgick!! sen va det svenska ;) det är väl ganska okej nu igallfal. och på lunchen så va det lax och det är ju gott ;) och det bästa av allt efter lunchen så va det bara engelska sen så slutade vi!!! inget elevens val!!;D annars har dagen inte direkt varit så väldigt speciel....

Sjuk :(

Har inte varit i skolan idag. Tråkigt!
Nu missar man ju allt det roliga! Jag vill till skolan imorgon, men mamma sa att jag typ inte fick. För istället för att bli bättre blir det kanske bara sämre.
Men på fredag ska jag banne mig dit! Så det så!

Och pappa måste fixa datorn, för idag har jag inte kunnat se på film.
Så jag har typ gjort nada! Hur tråkigt på en ska 1-10??

Kram♥

hej och hå!!

den här dagen trode jag skulle suga... men det gjortde den inte ! den va bra för att jag vart typ inte lite glad när jag fick veta att jag klarade provet !!! men jag har fortfarande ett omprov att träna på.... men ,men och imorgon så får vi börja sent och sluta tidigare !!:D super !!!! sen har jag vait hos minna och kollat på sex and the city !;) det va typ BRA!!!!! ;D men jag han inte se hela :( men nästan hela .... 


os!!!

hur måsnga kollar på os????? själv är jag inte så insat ... men jag vet att kalla vann guld i längskidor;) hehe fast det vet ju typ alla men ... undrar bara hur många som kollar på os ?

dagens snygging


serier

det finns ju ganska många serier på tv . men vilken är din favorit serie ? jag bruckar typ kolla på jim och på everybady lovs rayen och typ sex at the city . och kanske några andra ;) men vad bruckar du gilla att kolla på ?

fet tisdag

hello nu va det ett tag sen jag skrev men ,men .försökte starta en ny blogg.men det gick inte så bra ... sen är jag väl inte så  där bra på datorer, som visa andra ;P... kanske man kan göra ett nytt försök någon gång ... men inte i första taget ;) i söndags va det ju alla hjärtasn dag <3 va det någon som gjorde något riktigt söt? eller fick hjärtat krosat ? själv åkte jag bara skidor... sen va ju jag och ada och åkte slalom i lördags i vindeln det va typ roligt ,va typ skit länge sen man åkte slalom . vi måste göra om det någon gång ;) fast då kan vi ju ta med allihopa;) och då kanske man kan åka i bygsilium :) eller i vindelln . och idag är det fet tisdag ;) någon  som siter och äter en semla? asså iblan äter man ju en semla som inte är så god....det kanske är för mycket grädde eller inget mandel massa eller för mycker mandel massa . men hur skulle den perfekta semlan va för dej ?

dagens snygging


hello

idag va det inte så god mat på lunchen så jag åt istälet ganska mycket hård bröd:) sen så hade vi engelska glossor... men när vi hade dom så hade jag tränat på fel vecka:/ hehe ... och på elevenscal så gjorde vi typ grunden för en ansiktsmask:) det va ganskia kul:) har inte hänt så mycket annat direkt ,men ,men

dagens snygging

robert bengtsson

robert nya film!!!!!!

remember me . det är namnet på robert nya film som har premiär den 12 februari :D då spelar robert en kille som heter tyler och han är ihop med en tjej som heter ally som spelas av (emilie de ravin . dom är nyförelskade ,men deras kärlek blir inte så enkel som den borde vara ...


Dagens "korv"

http://www.jesper.nu/bilder/roliga_bilder/images/hotdogjpg.jpg

Dagens korv *blää*

http://www.jackbellsmeats.com/images/jpeg/swedish/Bells_Swedish_Korv.jpg

malfoy

malfoy äldre och äldre ;)

dagens snygging

ron weasley

skidor :)

heej :) idag hade vi skidor .!! och när man hade åkt typ 2,2km så fick man åka skodor i bräntebaken :) det va typ ganska kul ibörjan men sen vart det typ lite tråkit ;/ men första gången när jag åkye så ramla jag ... hehe för det va ganska läskit första gången för då gick det typ fort ! det va i allafal svårare än att åka slalom ;) så jag föredrar nog slalom för då kan man iallafal stana;)
kram

ABBA

hur många gillar abba ? vilken låt tycker d är bäst ? är nyfiken :)

imorgon skola....

 imorgon är det skola igen :) som vanligt... men immorgon har vi bad ;S vet inte om jag ska va med eller inte... men ,men och sen har vi träslöjd jag har igallafal det :) det är ju typ roligare än syslöjd :) för att då måste man va så noga :) men typ inte på träslöjden. sen så gör jag  trä klackeskor :) dom kommer bli så jävla snygga;D jag lovar !! hehe :) vad tycker du är roligast träsläjd eller syslöjd?

dagens snygging


patrik swayze

någon som vet när parik swayze dog??? jag viste inta att han va död fören typ nu... :(  hur gammal vart han ?


vilken dag

asså när det är så här finnt väder ute ,så vill man typ bara ut!!! typ åka slalom och typ vara ute bara ... vintern är underbar när den är så här anars suger den .

vampyr familjen !

 

saturday night fever

asså det finns ganska många stora filmer som är gjorda för ganska många år sedan :) jag fanns igalafall inte . men jag skule veta vilken film som är din favorit :) asså en gammal film . jag tycker att greas ,saturday night fever ,staying alive och dirty dansing är ganska bra filmer :) vilka filmer gillar du från typ 70 och 80 talet är bra?

Dagens korv

"Fantasi brist"
http://www.jimdandysbbqgrill.com/images/hotdog2_bfhv.jpg

Eurovisions festivalen

föra året van alexander  rybak! men vem kommer vinna i år? blir det sverige eller ?

slalom

asså det ser så jävla roligt ut!!!! har typ lust att åka där med .... men man kan ju alltid dröma :) några fler som skulle vill åka där? det ser typ lite brant ut men ,ändå:)


lördag

hejsan !!
idag har jag typ inte gjort någonting;/ förutom kollat på tv och duchat :) vaknade typ kl 11.00 .
men jag hoppas att det kommer att hända något:) men igår så bakade jag och mamma en tråta och muffins och 2 bröd:) för att pappa fyller år den 8 februari:) så då kommer väl farfar också för dom fyller år på samma dag . och sen kanske love och camila och hennes kille kommer och några andra :) sen kommer alla hjärtans dag och sen så fyller jag år den 21 februari och det ända jag vill när jag fyller år är typ att gå på great istern (stavning) hehe :) sen händer väl inte så mycket mer :)

dagens snygging


70----------1970!! fan va kul det verkar!!!

heej:)
asså jag önskar att 2010 va som 70 talet!!! fan va kul det verkar va .... asså deras mode då va facktiskt inte så väldigt snyggt men ändå ganska kul att klä sej så där och gå till skolan !;D haha men asså det hade varit ännu häftigare att  få gå på ett riktigt dicso och dansa som dom gjorde då!!:) sen tycker jag att dom hade ganska bra musik på 70 talet :) hellt seriöst det ser så himla rolitg ut!! önskar att jag va typ 18 år och levde i 70 talet :) fast jag vill nog helldre leva i nuet ;) men det hade varit häftigt att få va med om 70 talet :) men man kan ju alltid hoppas att år 2015 blir ett lika häftigt år;)

Dagens korv

http://idiot.se/bilder/gladkorv.jpg

Smilekorv

Dagens korv(ätare)

http://www.svenskidrott.se/Downloads/42369/pics/Korv.jpg

Norge snart ,snart !

fan det är inte så länge tills jag far till norge igen !;D fan vad jag saknar er !!!<3

ferrari

gud vad jag längtar till jag för köra en bil !!!! jag måste verkligen ha ett körkort! själv tyckar jag att ferrari är ett ganska snyggt märke :) tyckar igallafal att det låter snyggt ;) om du fick en bil hur skulle den se ut då?jag skulle antingen villa ha en rosa lite bubla eller en honday eller en merzedes (stavning)

alla hjärtans dag är på väg<3

snart är det ju alla hjärtans dag <3<3<3<3  någon som ska ge bort något söt?

tråk....

heej
idag är jag hemma från skolan. för att jag är förkyld  och har lite ont i huvudet ..... igentilgen borde det va skönt.... men det är det typ inte .... jag har typ skit tråkit... vet inte vad jag ska göra . men jag kanske kan åka till skolan imorgon :) inte för att lektinerna är det som är så jävla roligt ... men man har ju något att göra... istellet för att sita och glo på tv och sita framför datorn;/ 

Dagens korv(ar)

http://norrby.blogg.se/images/korv_1180549120.jpg

pizza

heej :)
idag så va det inte så god mat ... så jag ,ada och minna bestälde pizza ;) hehe sprang typ dit och hemmta dom sen så åt vi dom typ nere i ett litet hål skolan . asså skit god pizza (bestälde på holmsunds pizzeria) jag åt en calzone paradis och minna och ada tror jag åt en disco:) haha hade inga bestik så va tvungen att äta med händerna ;) men,men änu en minnes värd dag .
ha det bra , och en kram ;)

dagens snygging

erik segerstet ;)

tokio hotel;)

hur många gillar tokio hotel ??? själv tycker jag bara att en låt är bra ;) men ,men


fan va äkligt !

hej :)
idag när vi skulle gå till engelskan så va det typ spya på golvet !!!X( fy fan va äkligt !

I miss you!!!

http://static.devote.se/gallery/big/20090331/886e94f880d3ffe1c62403a018f76c7e.jpg

Alla som vill ha tillbaka denna underbara glass skriver det i en kommenter i detta inlägg!

NO läxa -.-'

No:n utgick idag! men vi fick däremot en no-läxa. Tråkigt! vi ska typ leta saker med farliga ämnen i och typ skriva upp dom! typ as drygt... Jag fick höra att fågeln inte var kvar i skräppåsen på toan och då blev jag ledsen :( Den hade det så bra där! kram // M


Dagens korv

http://www.galet.se/bilder/roliga_bilder/korv-med-brod.jpg

Dagens snygging

http://celebrity-pics.movieeye.com/celebrity_pictures/Jackson_Rathbone_327099.jpg


/Ada hehe

bästa boken :)

breaking dawn  är den bästa boken som jag har läst ;) men vad heter den bok som du tycker är bäst ;)?

R.I.P

fågel skulle äta mat när den va utanför vårat fönster ... och när den sat där frös den ihjäl ..... :(


skolan (igen)

hej :)
nu snarft ska man till skolan efter helgen ... men måndagar är inte så farliga :) för vi har ju bara 2 lektioner sen är det gympa :) och idag har vi skriskor .  vet inte om min sriskor kommer att passa men annars får jag väl låna :) hehe....
ha det bra ;)

RSS 2.0